Curacao City Tour

Ontdek het eiland stap voor stap……. Combineer actief en sportief op een leuke manier.
Stap het avontuur tegemoet op onze elektrische steps, de FATMAX. Het stoere uiterlijk van de FATMAX dat gekenmerkt word door de dikke banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware WHOHHH reactie. Rijden met de FATMAX werkt verslavend maar is ook vooral FUN.

Met de FATMAX ontdek je op een snelle en leuke manier wat Willemstad allemaal te bieden heeft. Ontdek alle “lokale juweeltjes”. Cruise langs en maak foto’s van prachtige pastelkleurige gebouwen, lokale muurschilderingen, wereldberoemde Pontjesbrug, op deze geschiedenisvolle step tour door Willemstad, de hoofdstad van Curacao.

Prijs

Duur Tour

Aantal Personen

Tour Info

Ontdek het eiland stap voor stap…….

Combineer actief en sportief op een leuke manier.
Stap het avontuur tegemoet op onze elektrische steps, de FATMAX. Het stoere uiterlijk van de FATMAX dat gekenmerkt word door de dikke banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware WHOHHH reactie.

Rijden met de FATMAX werkt verslavend maar is ook vooral FUN.

Met de FATMAX ontdek je op een snelle en leuke manier wat Willemstad allemaal te bieden heeft. Ontdek alle “lokale juweeltjes”. Cruise langs en maak foto’s van prachtige pastelkleurige gebouwen, lokale muurschilderingen, wereldberoemde Pontjesbrug, op deze geschiedenisvolle step tour door Willemstad, de hoofdstad van Curacao.

FEITJE….Sinds 1997 staat het historisch centrum van Willemstad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad staat bekend om haar vele gekleurde historische gebouwen waar zowel Nederlandse als ook Portugese en Spaanse stijlen in gecombineerd zijn.

Nog nooit op een FATMAX gestaan?

Waarschijnlijk heb je nog nooit op een FATMAX gestaan. Dat is absoluut geen probleem, na een klein stukje uitleg en een proefronde is het tijd om te vertrekken en alle ogen zullen op je gericht zijn. Het is de eerste step waar je niet op hoeft te steppen, want de milieuvriendelijke elektrische motor doet al het werk.

De FATMAX voelt heel natuurlijk aan en je kan er vanaf 12 jaar* mee rijden.

(*12-15 met schriftelijke toestemming ouder). Na een testrondje over ons testparcours gaan we een onvergetelijke tocht maken. Een super leuk arrangement voor jong en oud. Super cool toch dus boek nu snel.

TOUR INFO:
Duur: 2-2,5 uur
2 tot 6 personen
Prijs: 25 euro p.p ( 50 NAF p.p) * vraag naar speciale groep prijs
Inclusief: lokale gids, step, helm, fles water, foto momenten, unieke ervaring
Vertrek/aankomst Piratebay Piscadera.
Ma t/m Zo 09:00-18:00 (* 30 min voor vertrek aanwezig).
Taal : Papiamentu, Nederlands, Engels, Spaans.

Wat we bieden

icon4

Ervaren gidsen

Onze gidsen hebben ruime ervaring

icon5

Flexibel Annuleren

Annuleren? We zijn flexibel

icon1

Geschikt voor groepen

Dit is een typische groepsactiviteit

icon6

Tips van Gidsen

Onze gidsen vertellen u alle ins en outs

Je Vakantie Begint Pas Echt Met Onze Tour